Goedemorgen schaatsfan,

Het nieuwe schaatsseizoen komt er weer aan! En speciaal voor jou als trouwe schaatsfan, is er een exclusieve pre-sale die nĂș van start is. Tot en met zondag 15 september 23.59 uur kun je met onderstaande persoonlijke toegangscode tickets bestellen voor alle langebaan schaatsevents in Thialf deze winter.

Jouw persoonlijke toegangscode: SCH@@TSHQJDK4A

Bestel hier je tickets

Op maandag 16 september gaat de reguliere kaartverkoop van start voor de rest van schaatsliefhebbend Nederland. Wees er dus snel bij en zorg dat je verzekerd bent van een ticket.

Programma & informatie
Op vrijdag 1 november start officieel het nieuwe seizoen met het World Cup Kwalificatie Toernooi. Ben je benieuwd naar het programma per event? Via onderstaande links vind je het volledige programma, meer informatie en de ticketprijzen.

Blijf op de hoogte!
Wil je het hele schaatsseizoen op de hoogte blijven van het laatste schaatsnieuws, winacties en meer? Volg dan de Facebookpagina van Schaatsen.nl en mis niets deze winter.Internationale schaatswedstrijden
Ook dit jaar zijn er weer via House of Sports tickets beschikbaar voor alle internationale schaatsevents deze winter. De kaartverkoop voor deze wedstrijden start binnenkort via schaatsen.nl/tickets. Wil je nu al een reservering maken of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken er naar uit om er samen met jou een mooi schaatsseizoen van te maken! Heel graag tot snel bij een event in Thialf.