Schaats nieuws

Schaatsen   Daikin KPN

#schaatsfan

DE NIEUWSBRIEF VOOR ALLE SCHAATSFANS

Beste Schaatsfan,
 

De eerste nachtvorst is een feit en schaatsers van diverse niveaus komen op het ijs in actie. Zo leren basisschoolkinderen schaatsen met de IJSTIJD! Schoolschaatsbox en fanatiekelingen houden hun schaatskilometers bij met de Sprint App. Daarnaast kijken we uit naar de toppers die tijdens de mooie evenementen in actie komen. Begin 2020 worden zowel het ISU EK Afstanden als de World Cup Shorttrack in Nederland verreden en jij kan onze toppers aanmoedigen! Ben je benieuwd naar al het andere schaatsnieuws? Lees dan snel verder.

 

Kom jij naar het schaatsspektakel van het seizoen?

 
Voor het eerst in de schaatsgeschiedenis komt de ISU EK Afstanden naar Nederland. Van 10 t/m 12 januari 2020 zijn er 14 Europese titels te verdelen. Kom jij kijken of onze kampioenen zich meten met de Europese top?
BESTEL HIER JE TICKET
 

Tickets World Cup Shorttrack zondag bijna uitverkocht!

Wil jij aanwezig zijn bij het ISU World Cup Shorttrack van 14 t/m 16 februari in Dordrecht? Bestel dan snel je tickets! Voor de finaledag zijn de tickets bijna uitverkocht! Of wil je als vrijwilliger hierbij aanwezig zijn, meld je dan hier aan.

BESTEL HIER JE TICKET
 

Kom jij samen schaatsen en schaatsen kijken tijdens de KPN NK Afstanden?

Tussen kerst en oud & nieuw wordt er weer traditioneel geschaatst om de Nederlandse Titels tijdens de KPN NK Afstanden in Thialf. Daarnaast kun je dit jaar voor het eerst ook zelf vrij schaatsen in de Ijshdockeyhal van Thialf. Kom jij met je vrienden/familie samen schaatsen en vervolgens de Nederlandse schaatstop aanmoedigen? 

MEER INFORMATIE

De IJSTIJD! Schoolschaatsbox zorgt voor de leukste schaatsles

Kinderen kunnen nu in één uur tijd leren schaatsen! Met de schoolschaatsbox, een initiatief van de KNSB en Trachitol leer je aan de hand van vier spellen spelenderwijs schaatsen onder meer door een Elfstedenparcours met stempel-kaarten. De schoolschaatsbox is te vinden op alle IJSTIJD! ijsbanen.
Klik hier om de promo te bekijken.
LEES VERDER