IJspret is voor eerst weer gebeurd

Ijsclub Menaam DOW web           1967 - 2021

Foto vlag D.O.W op 12 2 2021               Foto baanvegers

De ijsclub D.O.W. heeft een heel mooi schaatsweekend gehad op haar mooie baan waar het eerst slecht ijs was is er een mooie ijsvloer neer gelegd met dank aan F.A.B. (Gert Baard) de brandweer en de vele vrijwilligers.

Bedankt hier voor namens het bestuur. Vele leden hebben het weekend gebruik gemaakt van het mooie ijs dat wel regelmatig moest worden geveegd door de sneeuw die ook regelmatig uit de lucht viel

Vrijdagmorgen hebben als eersten de kinderen van beide scholen op de baan geschaatst was een hele mooie morgen goed georganiseerd door de leerkrachten met na afloop voor alle kinderen chocolade melk of limonade aangeboden door ijsclub D.O.W.

's middags was de baan geopend voor de leden waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt.  Ook heeft dit weekend ons heel veel nieuwe leden opgeleverd waar we zeer tevreden over zijn.

Wij als bestuur zijn zeer tevreden met het schaats weekend en wij hopen jullie ook. Nogmaals allen die mee hebben gewerkt aan dit mooie schaats weekend bedankt.

Het bestuur: